Rendezvények

Céges rendezvények

Legyen szó ügyfél-találkozóról, csapatépítésről, bemutatóról, állófogadásról, gálavacsoráról, az üzleti siker egyik kulcsa a vendéglátás kifogástalan minősége. Jól tudjuk, hogy egy ilyen rendezvény mindig presztízskérdés egy cég életében, éppen ezért maximálisan együttműködünk megbízóinkkal, és elképzeléseiket a legapróbb részletekig megvalósítjuk – az elegáns tányérszervizes vacsoráktól kezdve a svédasztalon át, a költséghatékony megoldásokig mindenben partnerek vagyunk.

Rendezvényszervező munkatársunk rendelkezésre áll a menüsor és az italok kiválasztásában, a dekoráció kidolgozásában és igény esetén a kiegészítő programok (táncbemutató, stand-up comedy, zenekar stb. vagy akár egy komplett indoor csapatépítő program) leszervezésében is. Igyekszünk kerülni a sablonos megoldásokat, így a legapróbb mozzanatokat is megbízóink igényeihez igazítjuk.

A vendéglátás színvonalán túl rendezvényeinket a csodaszép környezet és nappal a természetes megvilágítás teszi igazán különlegessé, a jó megközelíthetőség és a környékbeli számos ingyenes parkolási lehetőség pedig a kényelmet biztosítja megbízóink üzleti partnerei számára.

Baráti és családi összejövetelek

CSALÁDOK

A kisebb-nagyobb családi eseményekhez – mint a keresztelő, diplomaavató, szülinapi vagy egyéb évforduló ünneplése stb. – bátran ajánljuk éttermünket. Vendégeink nálunk teljes mértékben élvezhetik magát az eseményt, és nem kell az előkészületekkel, takarítással foglalkozniuk – a vendégek meghívásán kívül mindent mi biztosítunk. Éttermünkben a városligeti romantika magas színvonalú vendéglátással egészül ki, és amennyiben az étkezést extra programokkal (táncbemutató, stand-up comedy, zenekar stb.) egészítenék ki, úgy állunk rendelkezésre ezek leszervezésében is.

BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK

Legyen szó csapatépítésről, bankettről, osztálytalálkozóról, legény- vagy lánybúcsúról, szülinapi vagy egyéb évforduló ünnepléséről, nyitottak vagyunk bármilyen elképzelés megvalósítására. Az ilyen típusú rendezvények megszervezése legtöbb esetben nehézséget okoz, így igyekszünk minél nagyobb terhet levenni a szervezők válláról, és nem csupán a menüsor és az italok kiválasztásában segítünk, hanem a kiegészítő programok (táncbemutató, stand-up comedy, zenekar stb.) leszervezésében is. Mivel éttermünk a belvároshoz közel található és a környéken számos ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ez nagyban megkönnyíti a résztvevők életét is.

Császár Katalin

Bankett manager

Segíthetünk?

Amennyiben kérdés merül fel keressenek bizalommal az alábbi telefonszámon vagy küldjenek üzenetet!

+ 36 30 477 0812

A séf ajánlata

Cézársaláta csirkével

Pirított csirkemell kockák római salátával, szardellás öntettel, pirított kenyérkockákkal, parmezánnal.