Rendezvények

Különterem
A különterem a Széchenyi Gyógyfürdő épületének része, egyedi berendezésével és a benne található műtárgyakkal vendégeink elegáns, exkluzív környezetben érezhetik magukat. A terem kiegészül egy saját borpincével is. A klimatizált helyiség kiválóan alkalmas borkóstolók, üzleti ebédek, vacsorák, protokolláris rendezvények, folklór vacsorák, állófogadások megrendezésére. Külön előnye, hogy az étteremtől elszeparált, így a nyilvánosság elől is teljesen elzárt, amely különösen alkalmassá teszi zártkörű összejövetelek megrendezésére.
Befogadóképesség: Állófogadás: 100 fő, Ültetett fogadás: 80 fő

Csoportok
A Széchenyi Kertvendéglő nyitva áll utazási irodai csoportok részére is. A Városliget és környéke nevezetességeinek megtekintése akár egy egész napot is igénybe vehetnek, és mi sem lehetne méltóbb megkoronázása a programnak, mint egy pazar ebéd vagy vacsora ebben a festői környezetben.
Vendégeink nem csupán a tradicionális magyar konyhával ismerkedhetnek meg, hanem belekóstolhatnak egy kicsit a magyar virtusba és a hazai századelő békebeli hangulatába is, ugyanakkor a nagy klasszikusok (gulyásleves, halászlé, pörkölt) mellett akár a nemzetközi ízvilágnak megfelelő fogásokból is válogathatnak. Séfünk konyháját csak a legfrissebb alapanyagokból készült, hamisítatlan ételek hagyhatják el, amelyek egyszerre hódolnak a magyar hagyományoknak és a modernebb nemzetközi ízeknek.

Császár Katalin
Bankett manager
Segíthetünk?
Amennyiben kérdés merül fel keressenek bizalommal az alábbi telefonszámon vagy küldjenek üzenetet!

A séf ajánlata
Tafelspitz (Ököruszály leves és tányérhús tormakrémmel, főtt zöldségekkel)