Esküvői helyszín

A fürdőzéssel nincs vége az élvezeteknek! Szeretné megkoronázni a fürdőben eltöltött órákat és elmerülne a kulináris élvezetekben is? A Széchenyi Gyógyfürdő nyitvatartási ideje alatt, éttermünk biztosítja kizárólagosan a catering szolgáltatást akár a medence partjára is.Tökéletes kiegészítője lehet egy-egy társaság vagy turistacsoport fürdőzésének egy könnyű snack, szendvics vagy néhány exkluzív falatka egy pohár pezsgővel.

A gyógyfürdő csodálatos épülete nemcsak a fürdőzőket vonzza. Velünk arra is lehetőségük nyílik, hogy a fürdőben lévő éttermünkből egy- egy óra erejéig csak a kilátásban gyönyörködjenek pár ínycsiklandó falat kíséretében.

Szintén figyelmükbe ajánljuk kuponos megoldásunkat, amely nagy segítség lehet az idő szűkében lévő csoportok megebédeltetésénél. Készítünk kuponokat egy előre meghatározott értékben, amelyet vendégeik a rendezvény napján szabadon, a büfé teljes kínálatából választva használhatnak fel.

Ajánlatunk kizárólag az éttermi/catering szolgáltatást tartalmazza, nem tartalmazza a Széchenyi Gyógyfürdőbe való belépést, valamint nem terjed ki a fürdő egyéb szolgáltatásainak igénybevételére sem.