Céges rendezvények

Legyen szó ügyfél-találkozóról, csapatépítésről, bemutatóról, állófogadásról, gálavacsoráról, az üzleti siker egyik kulcsa a vendéglátás kifogástalan minősége. Jól tudjuk, hogy egy ilyen rendezvény mindig presztízskérdés egy cég életében, éppen ezért maximálisan együttműködünk megbízóinkkal, és elképzeléseiket a legapróbb részletekig megvalósítjuk – az elegáns tányérszervizes vacsoráktól kezdve a svédasztalon át, a költséghatékony megoldásokig mindenben partnerek vagyunk.

Rendezvényszervező munkatársunk rendelkezésre áll a menüsor és az italok kiválasztásában, a dekoráció kidolgozásában és igény esetén a kiegészítő programok (táncbemutató, stand-up comedy, zenekar stb. vagy akár egy komplett indoor csapatépítő program) leszervezésében is. Igyekszünk kerülni a sablonos megoldásokat, így a legapróbb mozzanatokat is megbízóink igényeihez igazítjuk.

A vendéglátás színvonalán túl rendezvényeinket a csodaszép környezet és nappal a természetes megvilágítás teszi igazán különlegessé, a jó megközelíthetőség és a környékbeli számos ingyenes parkolási lehetőség pedig a kényelmet biztosítja megbízóink üzleti partnerei számára.

Ajánlatkérés